maandag, 28 maart 2022 10:01

Jeff Carson overleden op 58-jarige leeftijd

New countryzanger Jeff Carson is zaterdag 26 maart 2022 op 58-jarige leeftijd overleden aan een hartaanval.

Jeff Carson volbracht twee van zijn carrièrepassies in zijn leven, één in muziek, één in wetshandhaving.

Geboren Jeffrey Lee Herndon in Tulsa Oklahoma op 16 december 1963. Het uitvoeren van muziek kwam vroeg toen Jeff Carson begon met zingen in de kerk. Zijn pad voerde hem vervolgens van Arkansas naar Missouri en landde uiteindelijk in Tennessee.

Terwijl hij in de stad optrad, werd Jeff Carson opgemerkt als een demozanger, waarbij hij nummers opnam die later zouden worden opgenomen door onder meer Tim McGraw, Faith Hill, Tracy Byrd, Faith Hill en Diamond Rio.

Jeff Carson bracht zijn titelloze debuutalbum uit in 1995, met daarop de nummer één hit "Not On Your Love", de ACM Video Of The Year-winnende "The Car", en de fanfavorieten "Yeah Buddy" en "That Last Mile". ”

 

Jeff Carson
Jeff Carson

 

Jeff Carson - Not On Your Love

 

In 2009 stopte Jeff Carson met muziek om een wetshandhaver te worden bij de politie van Franklin in Williamson County, Tennessee.

Jeff Carson keerde terug naar muziek in 2019, meest recentelijk was hij in de studio met Buddy Hyatt om een speciaal album op te nemen dat later dit jaar zal worden uitgebracht met duetten met Michael Ray, Darryl Worley, Mark Wills en Craig Morgan.

Jeff Carson wordt overleefd door zijn vrouw, zoon, moeder, broer, zus, evenals tantes, ooms, nichten en neven.

 

Jeff Carson - Not On Your Love

 

 

­