vrijdag, 03 juni 2016 02:25

Jason Aldean - Lights Come On

Door

Jason Aldean met 'Lights Come On'.
Het lied is geschreven door: Tyler Hubbard, Brian Kelley, Jimmy Robbins, Jordan Schmidt, Brad Warren en Brett Warren. 

 

Jason Aldean is meer dan een decennium in zijn carrière en gaat nog steeds super! Hij begon met het uitverkopen van kleine clubshows en nu uitverkoopt hij o.a. arena's, amfitheaters en stadions door heel Amerika. Zijn nieuwe video geeft mooi weer hoe het is om bij een van zijn show te zijn.

 

In de videoclip zit beeldmateriaal van Aldean's live shows, waarin hij zelf zijn fans bedankt. Zij hebben hem deze carrière gegeven, die zijn wildste dromen heeft overschreden.

 

Aldean: "De eerste 10, 15 seconden van de show. De eerste keer dat wij het publiek zien, de eerste keer dat zij ons zien. Dat is voor mij wat zet de toon zet voor de rest van de show. Het is net als het branden van vuur, daar gaat benzine op, en dan komt de explosie."

 

Voor Aldean, "Lights Come On," betekent dat het tijd is om aan het werk te gaan, veel mensen hebben geld uitgegeven om hem te zien, de show, en het is hun taak dat ze het leuk hebben en vergeten wat er in de wereld speelt, wat voor zorgen ze hebben. Gewoon even alles lot te laten. Hij vind het fijn te weten dat hij die paar uur alles heeft gegeven.

 

Wat voor hem het belangrijkste is, is dat door de jaren heen; mensen fan blijven en zijn, nog steeds zijn muziek kopen, naar de muziek luisteren en naar de shows komen. Hij voegt eraan toe dat wat hem het meest emotioneel maakt is dat de fans er altijd voor hem zijn, wat er ook gebeurd.

 

Check snel deze super video uit!

 

 

 

­