Jason Aldean gaat nog lang niet met pensioen

25 november 2019
Jason Aldean heeft zowat elke prijs en eer ontvangen die je maar kunt bedenken.

Ondanks het feit dat Jason Aldean eerder dit jaar de ACM Dick Clark Artist of the Decade-prijs heeft gewonnen, waren er geruchten dat hij met pension zou gaan.

Van pensionering is dan ook nog totaal geen spraken.

"Ik ben te jong om met pensioen te gaan, man," deelde Aldean met The Boot. “Het rare was aan het winnen van Artist of the Decade dat ik het gevoel had dat het een pensioenprijs was of zoiets. Ik heb echt niet het gevoel dat ik al zo lang mee draaid, maar ik knipper met m’n ogen en ben hier al weer 14 a 15 jaar. "

Jason heeft veel bereikt in zijn carrière, de Artist of the Decade-prijs is daar het bewijs van. Er zijn echter enkele dingen die hij nog steeds wil doen.

"Er zijn nog dingen die ik nog niet heb bereikt die ik cool zou vinden, een Grammy bijvoorbeeld Ik heb nog nooit een Grammy gewonnen. Ik zou er graag één willen winnen, bekende de ster.

Maar zelfs zonder alle prijzen om te winnen, geniet Jason echt van het muziek maken. Zijn favoriete deel van zijn werk is het live spelen voor de fans! Jason doet dat het komende jaar veel met zijn We Back Tour.

Een andere belangrijke reden waarom Jason niet weg wil gaan, is familie. Naast Jason's oudste dochters Kendyl en Keeley met ex-vrouw Jessica Ussery hebben hij en zijn vrouw Bretagne twee zeer jonge kinderen.

Hij wil echt dat zijn twee jongsten, Memphis en Navy, zijn unieke carrière tijdens hun jeugd ervaren en zo hun herinneringen gaan creëren.

“Ik wil dat ze opgroeien en zo alles kunnen beleven.  Ik wil niet dat ze dat soort dingen alleen in foto's uit het verleden zien, of in video's of wat dan ook, 'legde Jason uit. "Dus ik ga absoluut niet met pensioen, misschien nooit, maar ik heb geprobeerd me een beetje terug te trekken alleen maar om een ​​beetje meer thuis te zijn dan vroeger."

Hoe dan ook, het pensioen van Jason Aldean is ver weg en hij blijft houden van wat hij voor de kost doet!

­