dinsdag, 26 oktober 2021 08:32

Jason Aldean en Carrie Underwood met hun hit "If I Didn't Love You"

"If I Didn't Love You", het duet tussen Jason Aldean en Carrie Underwood, staat deze week bovenaan de amerikaanse hitlijsten. De song is momenteel ook een hit in Nederland aan het worden en komt regelmatig voorbij op de radio, de new country fan kijkt dan vaak even naar de radio of dit wel echt gebeurd :) .

Het nummer is geschreven door Jasons bandleden Kurt Allison en Tully Kennedy, samen met John Morgan en Lydia Vaughan. Dit was de eerste keer dat het paar supersterren samen een duet opnam. Carrie is erg enthousiast over de schrijvers van de grote hit.

“Het nummer is geschreven door Kurt en Tully van de band van Jason en vervolgens John Morgan, die is als een artiest/songwriter met wie Jason werkt, en vervolgens een nieuwe jonge songwriter, die erg getalenteerd is, genaamd Lydia Vaughan. Ik heb eigenlijk apart met haar geschreven voor andere dingen en ze is super cool", zegt Carrie. “Dus, ze hebben dit nummer geschreven en wat ik zo leuk vind aan de schrijvers van het nummer, is dat twee van hen in de band van Jason zitten. Ze kennen hem al heel lang. Ze kennen zijn stijl, en dan heb je deze twee andere artiesten en songwriters, dat is alsof ze nieuwer zijn en dit is een soort van hun eerste grote schrijven voor hen, wat supercool is dat het nummer het zo goed doet voor ons, om zo naar binnen te glippen en meteen een echt succesvol nummer te hebben. Dus ik ben echt enthousiast voor ze allemaal."

Het duet is nu beschikbaar en is te vinden op Jason's aankomende album, Macon, dat op 12 november beschikbaar zal zijn.

Carrie, die zojuist een speciale editie van haar eerste kerstalbum My Gift heeft uitgebracht, maakt zich op voor haar residentie in Las Vegas, Reflection, die op 1 december begint in het Theatre at Resorts World Las Vegas.

 

Jason Aldean en Carrie Underwood  "If I Didn't Love You"

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­