woensdag, 28 oktober 2020 11:22

Jameson Rodgers op mummer 1 met “Some Girls”

Jameson Rodgers stijgt naar nummer 1 in de Billboard Country Airplay hitlijst van deze week!

Hij vestigt daarmee een record,  "Some Girls" nam de langste van een debuutsingle om die eerste plaats te bereiken en bereikte het hoogtepunt in 49 weken, volgens Billboard Country Update.

Die bekroning overtreft het vorige record van Jordan Davis Singles You Up,  toen hij in april 2018 na 43 weken naar de nummer 1 klom. Bovendien is "Some Girls" de enige debuutsingle van een mannelijke artiest die in 2020 de top bereikte. Matt Stell maakte die tocht met zijn debuutsingle "Prayed for You" in 2019.

Jameson Rodgers

Als songwriter landde Rodgers voor het eerst in de hitparade met Chris Lane's "I Don't Know About You". Hij heeft ook credits geplaatst met Jason Aldean, Luke Bryan en Florida Georgia Line. De inwoner van Mississippi schreef echter niet mee aan 'Some Girls'. In plaats daarvan wendde hij zich tot zijn vrienden HARDY, Jake Mitchell en CJ Solar voor het nummer. Rodgers is getekend als artiest in een samenwerking tussen River House Artists en Columbia Nashville.

“Toen ik in 2010 naar Nashville verhuisde, had ik een droom. Ik leef nu mijn droom dankzij countryradio, geweldige fans en het beste team dat een artiest zich kan wensen, '' aldus Jameson. "Ik voel me gewoon zo gezegend met deze kans en kijk hopelijk uit naar nog veel meer."

 

 

­