donderdag, 25 mei 2023 08:23

Jake Owen komt met zevende album ‘Loose Cannon’

Jake Owen heeft plannen aangekondigd voor zijn eerste studioalbum in vier jaar, en het zal zeer binnenkort zijn weg naar de fans vinden.

Het project, getiteld Loose Cannon, wordt uitgebracht op vrijdag 23 juni.

Het album bevat 16 nieuwe nummers geschreven door herkenbare songwriters en artiesten, waaronder Jordan Davis, Walker Hayes, Ashley Gorley, Brent Cobb, Jessie Jo Dillon en meer. Owen zal fans deze vrijdag 26 mei een voorproefje geven van het nieuwe project met de release van vier albumtracks - "On the Boat Again", "Solo, Solo", "Nothing" en "Hot Truck Beer" .

 "Ik kan niet wachten om deze nieuwe muziekgolf met mijn fans te delen", zegt Owen over het project. "Dit album laat lang op zich wachten en voelt als de beste versie van mij. Grijp je vrienden, leg de boot in het water, giet een koud biertje  in we vangen jullie allemaal op het meer. Het is de beste tijd van het jaar en we zijn klaar om te vieren."

Om het nieuws te vieren, deelde Owen een akoestische uitvoering van het titelnummer - een speciaal liefdeslied geschreven door Matt Roy - op sociale media.

"Ik hou van dit nummer. Ik heb de man die dit nummer heeft geschreven nog nooit ontmoet. Ik heb echter het gevoel dat we hetzelfde leven leiden", zei Owen voordat hij de song speelde.

 

 

Owen zal op Memorial Day op Good Morning America verschijnen om "On the Boat Again" te spelen.

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­