woensdag, 02 december 2020 10:14

Jake Owen en Erica Hartlein zijn verloofd

Jake Owen groot heeft bekend gemaakt dat hij is verloofd.

Er was geen onderschrift nodig op maandagavond (30 november) toen hij het grote nieuws deelde. De diamanten ring deed al het woord.

Jake Owen verlooft

Jake plaatste een Instagram verhaal met een foto van hem en zijn vriendin/verloofde Erica Hartlein en hun dochtertje Paris. Op de foto pronkt Hartlein met de nieuwe verlovingsring aan haar linkerhand.

Het stel ontmoette elkaar in 2015 . “(Erica) was binnenhuisarchitect bij Restoration Hardware en ik kocht destijds een bank of zoiets. Ik herinner me dat het was nadat ik gescheiden was, en ik herinner me dat ik naar haar keek. Ik was gewoon geïntrigeerd door hoe mooi ze was

Erica is degene die Owen's hart steelt in zijn "Made for You" video. De ballad en Owens nieuwste single is geschreven door Benjy Davis, Joey Hyde en Neil Medley.

Op een andere foto uit zijn Instagram-verhaal deelde Jake een foto van zijn spijkerbroek en laarzen, met het veelbetekenende vuil op zijn rechterbeen. 'De durrrrty knee,' schreef hij, vermoedelijk omdat hij op een gebogen knie ten huwelijk had gevraagd.

Jake Owen - Made for You

 

­