maandag, 11 januari 2021 13:16

Jake Owen als acteur in de film "Our Friend"

Jake Owen is niet alleen een bekende new country ster, hij gaat nu ook acteren in een grote film.

Hij heeft een rol in de aankomende film Our Friend.

Jake over zijn filmdebuut: "Ik heb nog nooit in een 'film' gezeten, dus ik zal niet liegen ... toenik voor Dakota Johnson, Jason Segel en Casey Affleck ging zitten en doen alsof ik wist wat ik deed , was een best wel een uitdaging. Ik heb altijd van een goede uitdaging gehouden. "

Hij plaatste ook een preview van de film Our Friend met de boodschap: "Ik wilde een klein fragment delen van een film waarvan ik deel uitmaakte."

 

  

Our Friend

Our Friend is in de bioscoop te zien op 22 januari, de film vertelt het inspirerende en buitengewone waargebeurde verhaal van de Teague-familie. Journalist Matt (Casey Affleck), zijn levendige vrouw Nicole (Dakota Johnson) en hun twee jonge dochters. En hoe hun leven op zijn kop staat door Nicole's hartverscheurende diagnose van terminale kanker. Terwijl Matts verantwoordelijkheden als verzorger en ouder steeds overweldigender worden, biedt de beste vriend van het stel Dane Faucheux (Jason Segel) aan om te komen helpen. Terwijl Dane zijn leven in de wacht zet om bij zijn vrienden te blijven, blijkt de impact van deze levensveranderende beslissing groter en dieper dan iemand zich had kunnen voorstellen.

Bekijk hieronder de trailer

 

 

­