maandag, 06 juli 2020 12:56

Ingrid Andress met zomerpret in "Waste of Lime"

Ingrid Andress met "Waste of Lime"

Ingrid Andress geeft haar fans zomerpret in het gloednieuwe nummer"Waste of Lime"

Het nummer dat Ingrid afgelopen donderdag  uitbracht, is een tropisch uitstapje met een knipoog naar het klassieke nummer 'Kokomo' van de Beach Boys. Ingrid schreef de song samen met Derrick Southerland, Sam Ellis en Grammy-winnende songwriter Shane McAnally.

Dankzij de voortdurende coronavirus-pandemie werd Ingrid Andress gedwongen om een ​​sociale afstandsvriendelijke muziekvideo voor het nummer te maken. Videoregisseur Lauren Dunn regisseerde zelfs de hele video via FaceTime.

"Ik zou alles voor jullie doen", schrijft Ingrid op haar Instagram in een post waarin ze het leuke nummer aan haar fans introduceert. 'Zoals in een kinderbad te liggen met ijskoud water'

"Waste of Lime" is even een andere weg voorIngrid , die de afgelopen maanden zwaardere nummers heeft uitgebracht, waaronder "The Stranger" en "More Hearts Than Mine", beide afkomstig van haar debuutalbum Lady Like.

"Ik heb het gevoel dat je na één luisterbeurt zegt: 'Ik weet wie dat meisje is en waar ze voor staat'," zei Ingrid eerder dit jaar over het nieuwe album. “Vaak doen we wat we denken dat mensen willen zien of hoe we willen worden waargenomen, maar het heeft iets heel moois om recht door zee te zijn met hoe je je voelt. Ik denk dat mensen veel meer met elkaar in contact zullen komen als ze gewoon eerlijk zijn over hun gevoelens. ”

 

 

­