Hootie & the Blowfish komt met streaming concert van de 'Group Therapy Tour' Hootie & the Blowfish; foto Todd & Chris Owyoung

Hootie & the Blowfish komt met streaming concert van de 'Group Therapy Tour'

30 maart 2021

Hootie & the Blowfish is Een van Amerika's meest geliefde bands. De  GRAMMY winnende band hebben samen met Sessions een nieuw livestream-optreden aangekondigd. De virtuele voorstelling zal een online presentatie zijn van de afsluitende uitvoering van de tour van hun enorm succesvolle Groepstherapie Tour uit 2019, exclusief uitgezonden via Sessions Live op vrijdag 23 april om 20.00 uur. CT.

De veelgeprezen groep zal enkele van hun grootste hits ten gehore brengen, waaronder 'Hold My Hand', 'Only Wanna Be With You', 'Time' en 'Let Her Cry' in nooit eerder uitgezonden beelden van hun uitverkochte thuiskomststop in Columbia, South Carolina , de eerste terugkeer van de band in de stad waar het allemaal begon in bijna 20 jaar. Fans kunnen afstemmen om deze livestream te ervaren.

"We genoten van elke minuut dat we samen weer op het podium stonden, vooral in Columbia," vertelde zanger Darius Rucker. "We missen op dit moment allemaal livemuziek, dus we zijn erg enthousiast om deze show aan onze fans te kunnen aanbieden, die nu de energie van die avond vanuit huis kunnen ervaren."

"We zijn heel blij dat Hootie & the Blowfish ervoor heeft gekozen om van Sessions de thuisbasis te maken voor deze zeer speciale uitvoering", zei Sessions mede oprichter Tim Westergren. "Livestreaming wordt steeds nauwer geïntegreerd met fysieke uitvoeringen nu wereldwijd populaire artiesten de waarde ontdekken van een oneindig virtueel podium."

Early-bird GA-tickets voor $ 15 zijn nu te koop op SessionsLive.com/Hootie/tickets. Ticketprijzen worden op 20 april om 20.00 uur verhoogd naar $ 20.  VIP-ticketpakketten voor $ 250 zijn ook beschikbaar, inclusief toegang tot de livestream, een gesigneerde tourpas en toegang tot een exclusieve virtuele afterparty Q & A-sessie met de band.

 

Hootie & the Blowfish

Gevormd aan de Universiteit van South Carolina in 1986 in Columbia, brak de band door met hun Billboard-hit in 1994, Cracked Rear View, dat gecertificeerd is als Diamant en nog steeds tot de top 10 van best verkochte studioalbums aller tijden behoort. De mix van rock, blues, soul en popmuziek van de band maakte hen geliefd bij fans over de hele wereld en hielp hen tot nu toe meer dan 25 miljoen platen te verkopen. Naast de uitverkochte Group Therapy Tour bracht de band eind 2019 ook het nieuwe album Imperfect Circle uit onder een nieuwe platencontract met Capitol Nashville van Universal Music Group.

 

­