donderdag, 23 november 2017 10:56

Het lukt Ellen DeGeneres niet om Garth Brooks te laten schrikken (Bekijk)

Image may contain: 3 people, people sitting

 

Ellen DeGeneres mag zich inmiddels toch wel de rechtmatige eigenaar van de titel ‘scare-queen’ noemen. Geen gast komt haar talkshow door zonder minimaal één keer van schrik uit zijn/haar stoel te vallen. Maar niet countryzanger Garth Brooks. Nope, de koele kikker is totaal niet onder de indruk van de schrikaanjaging.

 

FAIL

Ellen heeft countryzanger Garth Brooks uitgenodigd om te praten over de Entertainer Of The Year-award, die hij recent bij de Country Music Awards binnensleepte. Maar Ellen zou Ellen niet zijn als ze niet een van haar medewerkers in de bijzettafel zou proppen, om haar gast de stuipen op het lijf te laten jagen.

 

 

Ter inleiding van de schrikpoging, laat Ellen eerst een fragment zien waarbij Garth zèlf één van Ellens medewerkers bijna een hartaanval bezorgt. Vervolgens is het de beurt aan de medewerker die in de tafel verstopt zit om Garth een poepie te laten ruiken. …Niets. Nada. Garth is totaal niet onder de indruk. Om het nog wat genanter te maken, is de exit van de boosdoener vrij ongemakkelijk.Ter inleiding van de schrikpoging, laat Ellen eerst een fragment zien waarbij Garth zèlf één van Ellens medewerkers bijna een hartaanval bezorgt. Vervolgens is het de beurt aan de medewerker die in de tafel verstopt zit om Garth een poepie te laten ruiken. …Niets. Nada. Garth is totaal niet onder de indruk. Om het nog wat genanter te maken, is de exit van de boosdoener vrij ongemakkelijk.

 

NIET VOOR NIETS DE SCARE-QUEEN

Oké, tegenvallertje voor Ellen. Al moeten we zeggen dat het mislukken van de poging deze video eigenlijk alleen maar grappiger maakt. Dat het meestal wel lukt om de gasten aan het gillen te krijgen, kun je zien in onderstaande compilatie-video.

 

 

­