maandag, 20 juni 2022 08:04

Het eerste zomerfestival van de Western Experience staat in de startblokken!

Het eerste zomerfestival van de Western Experience staat in de startblokken!

 

WESTERN EXPERIENCE SUMMER FESTIVAL – IT’S GONNA BE GREAT

25 succesvolle edities van de Western Experience (met de 26e in de agenda)… dan wordt het tijd voor een

zomerfestival! De Western Experience komt naar Autotron in Rosmalen!

Dit zomerse zusje van het welbekende evenement in de Brabanthallen vindt in het weekeinde van 25 en 26 juni 2022 plaats. Live country muziek, foodtrucks, wildwestshows, american cars, linedansen, een levensgrote playmobil tentoonstelling met de geschiedenis van Amerika én onbeperkt shoppen!

Dit gezellig festival is voor iedereen die wel eens gefascineerd was door de muziek, kunst, cultuur en pioniersgeest van het oude en het moderne Wilde Westen. Met een brede programmering en aantrekkelijke ticketprijzen (vanaf € 17,50) is het een leuke dag voor jong en oud. Alle details kunt u vinden op de site: www.westernexperience.com

Muzikale hoofdgerechten

Op het hoofdpodium o.a. Damiën van Elburg & Band (de Limburgse Johnny Cash Tribute), de Leif de Leeuw Band (met dé beste bluesgitarist van de lage landen) én de nieuwe band van Jacqueline van der Griend. Daarnaast mogen niet ontbreken: Jasper County, Crock-IT (Southern Rock uit Duitsland), Buckle Up samen met de Belgische queen of country Amy Lee Bennett en The Cockroach Killers. En voor wie ooit linedansen wilde uitproberen zijn er de (kinder)workshops.

 

Singer-songwriter café

Het knusse café Le Gare in Autotron leent zich uitstekend voor een ‘Bluebird-café’-achtige setting met ons eigen singer- songwritercafé. Sta versteld van deze jonge artiesten, die niet alleen zonder band en vrijwel akoestisch hun muziek aan jou laten horen, maar ook nog eens hun eigen nummers schrijven! Een klein beetje Nashville in Rosmalen…

Buitenactiviteiten

Op het grote buitenterrein van Autotron vind je het buitenpodium met artiesten als Mississippi Countryband, Gerard Bierman, Miss Lana uit België en Jill Fisher uit Duitsland met een grote dansvloer, waar naar hartenlust op gedanst kan worden! Ook buiten kun je lekker shoppen bij de Western Markt. Er zijn veel stands aanwezig met originele en bijzondere Country & Western kleding, kunst, muziek, meubelen en accessoires.

 

Wild West Village

In het Wild West Village kun je wervelende paarden- en roofvogelshows vinden van Josh Clemens en zijn showteam, maar ook Native American Culture: Blackfeet Indiaan Teague Westwolf Goodvoice is met zijn gezin aanwezig om verhalen te vertellen en enkele dansen te laten zien.

Lekker eten, live muziek, dans, shows… It’s Gonna Be Great!

Openingstijden

Zaterdag 25 juni 2022: 10:00 – 20:00 uu
Zondag 26 juni 2022:     10:00 – 18:00 uur

Actuele informatie: www.westernexperience.com

 

Lees ook...

­