Hailey Whitters over Little Big Town en 'Fillin ’My Cup'

07 januari 2021

Het verhaal achter de nieuwe single "Fillin’ My Cup "van Hailey Whitters begint eigenlijk met het verhaal achter haar album The Dream.

Hailey Whitters The Dream

In 2016 schreven Whitters en Lori McKenna een vriendelijk en opbeurend lied over het vinden van het goede in alles en iedereen. Het heette 'Happy People'. Little Big Town vond het nummer zo leuk dat ze het voor hun album The Breaker uit 2017 hebben opgenomen en het als eerste single hebben uitgebracht. Wat voor Whitters geld op de bank betekende. Genoeg geld eigenlijk om zelfstandig haar eigen album te maken.

"Littlebigtown gaf me in 2017 mijn eerste single op country radio als songwriter met’ Happy People ’… Ik heb al die royaltycheques gespaard om zelf mijn plaat, The Dream, te financieren," deelde Whitters op Instagram. "Ze maken een groot deel uit van mijn verhaal en een van de belangrijkste redenen waarom ik vandaag moet zeggen dat ik het gevoel heb dat ik op dit moment #livingthedream. Chuggin ’champagne nu tot en met vrijdag, want ik KAN NIET WACHTEN tot jullie allemaal horen wat we samen hebben gedaan."

 

 

 

Dus het nieuwe nummer van Whitters is een samenwerking met Little Big Town en is eigenlijk al jaren in de maak. Ze schreef het nummer met Nicolle Galyon en Hillary Lindsey, en de video werd geregisseerd door Harper Smith. "Ik had al een tijdje de titel’ Fillin ’My Cup’, maar toen had Nicolle het briljante idee om van de tekst een recept te maken, "zegt Whitters. "Het is een brouwsel van al die kleine dingen in het leven die ervoor zorgen dat mijn glas halfvol aanvoelt. Het is het hele jaar door een hoopvolle herinnering geweest en voelde als het juiste briefje om 2021 mee te beginnen. "

"Het is de beste herinnering geweest om trouw te blijven aan wie ik ben als artiest en verhalenverteller."

  

 

 

 

­