donderdag, 05 november 2015 10:04

Gwen Stefani en Blake Shelton officieel samen

Blake Shelton And Gwen Stefani

 

Gwen Stefani is officieel samen met Blake Shelton. Er gingen al een tijdje geruchten over het stel, maar een woordvoerder van Stefani heeft de relatie nu bevestigd. Dat meldt TMZ.

 

De zangeres en de countryzanger zijn beiden onlangs gescheiden.

Eerder ontkende Stefani de geruchten. Ze noemde Shelton alleen "een knappe man." "Maar om eerlijk te zijn: het is wel gek om iemand tegen te komen die hetzelfde als jij heeft meegemaakt. En ook nog eens op hetzelfde moment. Het is fijn om mensen te spreken die je kunnen geruststellen," zei ze in een radioshow tegen Ryan Seacrest.

 

De 39-jarige countryzanger en de 46-jarige No Doubt-zangeres waren woensdagavond samen in Nashville, waar Blake voor meerdere prijzen is genomineerd tijdens de Country Music Awards.

 

Eerder werden de twee al samen gespot bij een aantal Halloweenfeestjes in Los Angeles. Ook flirtten ze met elkaar op de set van The Voice, waar beiden coach zijn.

 

In augustus maakten Gwen Stefani en Gavin Rossdale bekend dat ze gingen scheiden. De No Doubt-frontvrouw (46) en Rossdale (49) waren twintig jaar samen, waarvan dertien jaar getrouwd. Ze hebben samen drie zoons Kingston (9), Zuma (7) en Apollo (1).

 

Door: BuzzE

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­