vrijdag, 03 april 2020 12:27

Grand Ole Opry zondagnacht voor iedereen te zien met Terri Clark, Lauren Alaina en Ashley McBryde

Grand Ole Opry zondagdagnacht 5 april voor iedereen te zien

De Grand Ole Opry, de langstlopende radioshow in de geschiedenis, speelt door tijdens de uitbraak van het coronavirus en keert terug naar zijn oorsprong.

Zondagnacht 5 april om 01:30 zullen Terri Clark, Lauren Alaina en Ashley McBryde het Opry podium betreden voor een speciale live uitzending met gastheer Bobby Bones. En een een speciale pre-show van "My Opry Debut" niemand minder dan Ashley McBryde.

De Opry die al 94 jaar op zaterdagavond wordt uitgezonden, gaat deze week wederom live op televisie uitzenden voor een lege locatie. De show werd oorspronkelijk uitgezonden zonder live publiek in de beginperiode van 1925 op WSM, het AM-station in Nashville, Tennessee, dat nog steeds tot op de dag van vandaag elke zaterdag de radio-uitzending uitzendt.

Normaal gesproken wordt de show live uitgevoerd voor een publiek van ongeveer 4.400 mensen op de huidige locatie, The Opry House, maar het coronavirus dwong de Opry afgelopen zaterdag zijn deuren te sluiten voor het publiek terwijl de radio uitzending doorging. Deze zaterdag zullen countryartiesten Terri Clark, Lauren Alaina en Ashley McBryde akoestisch optreden in een leeg theater, maar de show wordt live uitgezonden op televisie en voor ons live te zien op YouTube of Facebook op onderstaande links.

We’re keeping the music playing and the circle unbroken. 


 

De voorstelling wordt uitgezonden op The Circle, een netwerk dat samewerkt met Opry Entertainment Group en Gray Television. Fans kunnen de voorstelling nu ook bekijken op de links hierboven.

 

­