dinsdag, 22 december 2020 15:42

Gary LeVox ziet hoop met “Christmas Will Be Different This Year”

Rascal Flatts zanger Gary LeVox en de Canadese pianist/ songwriter Stephan Moccio werken samen op 'Christmas Will Be Different This Year'.

Een van de mooiste (en meest realistische) kerstliedjes die je in 2020 zult horen. Nadat hij de melodie van Moccio had gehoord via wederzijdse vriend Scott Borchetta, schreef LeVox de tekst samen met Natalie Hemby. Vervolgens werkten ze alle drie samen aan het laatste werk tijdens een Zoom conferentie.

 

 

“Kerstmis zal dit jaar op de een of andere manier anders zijn voor de hele wereld. aldus LeVox We hebben nog nooit zoiets als 2020 gezien. We hebben geprobeerd dat verhaal te vertellen door middel van dit nummer en dat er hoop is aan de horizon. Ik hoop dat het liedje herinnert aan wat belangrijk is in het leven en aan het geschenk dat elke dag echt is. "

Misschien is Moccio het best bekend van het schrijven van "I Believe" voor de Winterspelen van 2010 in Canada. Hij plaatste ook credits bij Miley Cyrus, Celine Dion en Josh Groban. In de loop van de zomer besloot hij een instrumentaal kerstalbum uit te brengen. In een video achter de schermen zegt hij: "Ik wilde een oproep tot actie beginnen, waarbij je kerkklokken hebt die letterlijk luiden, maar er gaat dit jaar echt niemand naar de kerk."

"Christmas Will Be Different This Year", uitgebracht door Big Machine Records, volgt de twee decennia durende carrière van Rascal Flatts op. Wiens afscheidstournee in 2020 werd geannuleerd vanwege de pandemie.

Maar in de video achter de schermen merkt LeVox op: “Ik denk dat dit liedje weergeeft wat de feestdagen dit jaar zullen zijn, en niet alleen vanwege Covid en zo, maar ook vanwege de kinderen die naar school gaan. De wereld zoals we die ooit kenden, is anders. En ik denk dat Kerstmis dit jaar voor iedereen anders zal zijn. "

Hij voegde eraan toe: 'Als iedereen het liedje hoort, hoop ik dat wat ze ervan afnemen, je familie een beetje steviger omhelst. Als je de persoon van wie je houdt niet onlangs hebt verteld dat je van hem houdt, denk ik dat dit de tijd is. Ik hou van het liedje. Ik hoop dat jij dat ook doet. We hebben een geweldige tijd gehad om het te maken. Ik hoop dat het een  zegen voor je is. "

Gary LeVox - Christmas Will Be Different This Year

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­