dinsdag, 16 maart 2021 11:06

Gary LeVox met eerste solo single "The Distance"

Gary LeVox met eerste solo single "The Distance" Big Machine Label Group

Gary LeVox is mischien wel één van de herkenbaarste stemmen in de new country scene. De zanger van de Rascal Flatts zal aanstaande vrijdag zijn eerste solo single uitbrengen.

 

 

Ik ben buitengewoon enthousiast om mijn eerste solo-single op de wereld uit te brengen! Ik droom al jaren van deze dag en aanstaande vrijdag 19 maart is het eindelijk zover. Ik zou niets van de afgelopen 20 jaar willen veranderen, maar ik ben zo opgewonden om deze reis te zien waar God me doorheen leidt. Bedankt voor de liefde en steun gedurende mijn hele carrière. Laten we dit samen doen. Klik op de link om het nummer vooraf op te slaan! https://garylevox.lnk.to/thedistanceFP

 

Gary LeVox

De leadzanger van de populaire groep Rascal Flatts, Gary LeVox, staat bekend om zijn rijke tenorstem. LeVox en de Rascal Flatts braken in 2000 door met hun Top Five-hit "Prayin 'for Daylight" van hun titelloze debuut album.

Gesteund door hun brede aantrekkingskracht, bereikte de groep zowel de countryalbums als de Billboard 200-hitlijsten met albums als Melt uit 2002, Feels Like Today uit 2004 en Unstoppable uit 2009. Ze zijn een vitaal onderdeel van de new countryscene gebleven en scoorden 25 hitsingles (waaronder 14 nummer 1 hits).  

Vanaf maart 2021 moet de band nog aangeven of hun eerder geplande afscheidsconcert zal hervatten aan het einde van de COVID-19-pandemie of dat ze officieel zullen stoppen na voltooiing ervan. Ze zijn echter begonnen met soloa plannen. Zanger Gary LeVox bracht op 13 november 2020 een kerstlied uit met de titel "Christmas Will Be Different This Year" en bassist Jay DeMarcus bracht op 29 januari 2021 een lied uit met de titel "Music Man" als eerbetoon aan zijn overleden vader.

 

­