woensdag, 30 juni 2021 15:09

Gary Allan zijn nieuwe album Ruthless

Gary Allan is terug met zijn langverwachte nieuwe studioalbum RUTHLESS (EMI NASHVILLE) !

De inwoner van Californië markeert zijn terugkeer naar de countrymuziek-spotlight met het verbluffende 13-track tellende album geproduceerd door Allan samen met ervaren producers Mark Wright, Tony Brown, Greg Droman en Jay Joyce. RUTHLESS, een van Allans meest indrukwekkende albums tot nu toe, bevat uitzonderlijke songwriting en uitstekende instrumentatie, en Allans unieke gave voor het vertellen van verhalen, verpakt in zijn passie voor muzikale invloeden uit de jaren 80 en 90. Op het album werkt Gary ook samen met enkele van de beste songwriters uit Nashville, waaronder Hillary Lindsey, wijlen Busbee, Shane McAnally, Nicolle Galyon, Ross Ellis, Ryan Hurd, Jim Beavers, Blair Daly, The Warren Brothers en meer. Fans kunnen het nieuwe album HIER beluisteren

"Dit is een montage van alles wat ik heb gedaan sinds mijn laatste album", zegt Allan over RUTHLESS. “Het is waar ik van hou. Ik blijf beïnvloed door de jaren '90 en ook door de jaren '80. Zesentwintig nummers werden opgenomen voor dit album. Daarna ging ik terug naar de studio en nam nog drie of vier tracks op. Toen keerde ik terug voor nog twee. Uit elk van deze vele sessies haalde ik de coole dingen die ik op de plaat wilde hebben.” Hieronder meer over Gary Allan zijn RUTHLESS:

Gary Allan RUTHLESS Trailer

 

Garry Allan trakteerde afgelopen week de fans in Nashville op een exclusief albumrelease-concert in het onlangs geopende Fifth + Broadway-complex. Fans reageerden snel op het nieuws, met kaartjes die binnen een paar uur na aankondiging verdwenen waren voor wat Allan's eerste show in Nashville in acht jaar is, sinds de back-to-back uitverkochte shows in The Ryman.

 

 

 

Met de allure van een moderne outlaw, heeft Gary Allan fans, collega's en critici voor zich gewonnen tijdens zijn 25-jarige carrière met zijn kenmerkende mix van smeulende zang, rebelse teksten en rauwe live-optredens. Terwijl hij een kracht werd in de countrymuziekscene, is Allan bij elke stap trouw gebleven aan zijn artistieke stem. Allan heeft ook de gloednieuwe merch-collectie die bij het album kan worden gekocht, inclusief exclusieve t-shirts, hoeden, vinyl en meer, op zijn website ruthless.garyallan.com.

 

­