dinsdag, 06 juli 2021 13:16

Gary Allan koopt het huis van een country legende

Gary Allan is onlangs verhuisd naar een nieuw huis vlak naast zijn vorige huis, en het toeval wil dat zijn nieuwe huis vroeger toebehoorde aan een countrylegende, wijlen Conway Twitty. Hij heeft onlangs de binnenkant van het huis gerenoveerd, maar heeft enkele originele delen van het huis behouden.

"Ik woon sinds 2003 naast dit huis en ik was mijn huis aan het renoveren en ik vroeg of ik wat bomen tussen ons eigendom kon omhakken, en ze zeiden 'ja, we verhuizen naar Florida” Ik had zoiets van, “Wauw! Ga je het verkopen?' En ze zeiden, ja, en ik denk dat ik het binnen drie of vier sms'jes heb gekocht, "zegt Gary. “Het was best cool ik kocht EN verkocht mijn huis zonder makelaar. En toen was ik net klaar met renoveren. We hebben veel aan de binnenkant gedaan. Ik heb wat dingen achtergelaten die oorspronkelijk van Conway waren. Ik liet het terras zoals het was, en zijn weduwe die langskwam, gaf me een fotoalbum dat daar was geschoten. Hij hield altijd fanclubfeesten bij hem thuis, en hij ging achterin en maakte hamburgers voor iedereen."

“Het huis heeft een hele toffe sfeer. Het ligt op de punt van een schiereiland', zegt hij. "Het heeft bijna een 360 (graden) uitzicht op water, echt mooi en kan niet gelukkiger zijn. Ik ben net klaar met de renovatie en ik heb het laatste huis waar ik in was gerenoveerd, dus ik heb het gevoel dat ik al vijf jaar in aanbouw ben en het voelt zo goed om niet elke ochtend iemand met een hamer in de hand bij mijn huis te hebben. ”

Gary heeft zojuist zijn eerste album in acht jaar uitgebracht, Ruthless.

 

­