donderdag, 17 december 2020 14:48

Gary Allan is terug met 'Waste of a Whiskey Drink'

Voor de getatoeëerde heer aan de bar heeft Gary Allan het al bedacht: zij is de verkeerde vrouw voor hem. Misschien is het de sterke drank waardoor je dubbel ziet, maar de gezichtsuitdrukking van de countryzanger / barman om 01:03 zegt vrijwel alles.

In een Facebook bericht die de video lanceerde, legde Gary de betekenis van het nummer uit: "Je kijkt naar een vriend die op het punt staat een meisje te versieren, en je zegt:" Hé, ik weet wat je denkt. Dit meisje is trouble ''

Allan is natuurlijk al eerder in deze whiskyrivier geweest. Zijn nieuwe EP heet Whiskey Wind Down. Met nummers variërend van "It Ain’t the Whisky" en "Drinking Dark Whiskey" tot zijn publiekslieveling uit 1998 "It Would Be You". (Dat is degene die zegt: "Als het een drankje was, zou het een sterke drank zijn ...")

"Ik heb veel liedjes over whisky", geeft Allan toe. "Veel drinkliedjes, ze zijn mijn favoriet. Ik hou van de liedjes die je aan het lachen maken, je laten huilen of je kwaad maken. "

 

 

Moeilijk te geloven, maar volgend jaar is het de 25e verjaardag van Allans debuuthitsingle 'Your Man'. Hoewel zijn fans al bijna acht jaar wachten op een nieuw album, laat "Ain’t Worth the Whisky" zien dat de countryzanger het nog steeds heeft.

"Als ik denk aan countrymuziek, denk ik aan een rokerige bar met een glas whisky en iemand die liefdesliedjes speelt", zegt hij. "Dat is voor mij wat countrymuziek is. Pop ging altijd over wat er in het weekend gebeurde en country ging over wat er van maandag tot en met vrijdag gebeurde. "

Gary Allan - Waste of a Whiskey Drink

 

­