Garth Brooks wil geen nominaties voor toekomstige CMA Entertainer of the Year Award

29 juli 2020

Garth Brooks trekt zich respectvol terug van toekomstige CMA Entertainer of the Year Award nominaties

Entertainer of the Year Award

Garth Brooks hield zojuist een virtuele persconferentie om aan te kondigen dat hij zijn naam respectvol terugtrekt voor toekomstige nominaties voor de CMA Entertainer of the Year Award.

Garth won zijn zevende CMA Entertainer of the Year Award in 2019. Hij vraagt ​​de Country Music Association hem in de toekomst te erkennen als 'CMA Entertainer of the Year Emeritus'.

"Het maakte het winnen van CMA Entertainer of the Year minder zo leuk" zei Garth, verwijzend naar zijn overwinning in 2019 waarin veel commentaar op kreeg. Veel fans dachten dat Carrie Underwood deze verdiende.

"Ik verwacht Carrie een staande ovatie te geven", zegt Garth. 'Ik bedoel, dit is haar avond. En toen ze mijn naam zeiden, had ik zoiets van 'ik ben hier verdwaald' omdat ik niet weet wat ik moet zeggen, dus ik ga gewoon de avond samenvatten van wat ik leuk vond. 'Ik denk dat dat een grote schok was. Wat het begin ook was, het resultaat van de miljoenen tweets, het was een kleine tweet die me opviel en me deed gaan. . . 'Ik moet dat oplossen', acht maanden heb ik er last van gehad, maar ik moet je zeggen, er is op dit moment een bevrijdend gevoel over mij als ik dit gebouw uitloop dat ik echt, echt, echt ga geniet van waar we staan ​​als band en crew, want het gaat in ons perspectief niets veranderen, maar ik hou echt van het feit dat iemand anders. . . de kik van Entertainer van het Jaar ervaren. Dat is iets geweldigs. Carrie is misschien net een jaar later. Het kan dit jaar haar jaar zijn. '

Garth zal nog steeds strijden om CMA Awards in andere categorieën dan Entertainer of the Year.

 

 

­