vrijdag, 04 oktober 2019 14:28

Garth Brooks “The Road I’m On” 24 november te zien

De biografie van New Country superster Garth Brooks The Road I’m On op 24 november te zien.

De biografie The Road I’m On gaat over het leven van Garth Brooks en gaat 24 november in première op A&E, een dag later volgt er deel 2.  Er wordt geëindigd op 26 november met het Yankee Stadium concert uit 2016.

De TV serie: Garth: The Road I'm On en zal deel uitmaken van de biografiereeks van het netwerk.

 

 Garth: The Road I'm On zal een vierdelige tv-special zijn die de bekroonde carrière van Brooks benadrukt doormiddel van interviews met Garth, zijn vrouw Trisha Yearwood, de originele band van Garth en andere familie leden en vrienden. De serie makers kregen toegang om achter de schermen te zijn tijdens de huidige Stadium Tour van Brooks, de beelden zullen ook te zien zijn samen met historisch beeldmateriaal.

 

If I was ever going to do a documentary on my life and music, I wanted A&E to do it," aldus Brooks. "They have interviewed all the people who would know what the true stories are, so no matter how this turns out … I can’t say it isn’t the truth.

Garth: The Road I'm On wordt geproduceerd door Film 45 en Endeavour Content.

 A&E is zeer vereerd om de mogelijkheid te hebben om samen te werken met de iconische Garth Brooks. Het verhaal van zijn snelle opkomst en enorme roem, talent en opoffering waarbij hij een niveau van wereldwijd succes heeft bereikt dat maar weinigen ooit bereikt hebben, we konden geen beter platform bedenken dan een biografie en zo zijn persoonlijke reis voor het eerst met de kijkers te delen, aldus  A&E.

Brooks 'Stadium Tour volgt zijn show in 2018 in het Notre Dame Stadium, het eerste concert dat ooit op die locatie werd gehouden. Deze zomer speelt hij ook intieme concerten ter ere van zijn nieuwste single Dive Bar.

Garth's laatste volledige tour was zijn World Tour 2014-2017, ie eindigde in Nashville in december 2017. Sindsdien heeft Brooks meerdere malen aangekondigd dat hij aan een ander album werkt de opvolger van Gunslinger uit 2016 het album getiteld Fun.

 

­