maandag, 23 maart 2020 17:08

Garth Brooks optreden via Facebook voor iedereen! (twaalf uur)

Garth Brooks live om 0:00 uur

De uitbraak van het coronavirus houdt Garth Brooks van de straat, maar dat betekent niet dat hij geen contact kan maken met zijn fans.

Garth & Trisha de volledig show

 

De zanger bedenkt een creatieve nieuwe manier om zijn muziek te delen, en hij doet het met een beetje hulp van zijn luisteraars.

Het begon allemaal tijdens een aflevering van de Facebook-serie Inside Studio G . Een fan maakte gekscherend melding van Keith Whitley's song "Ten Feet Away" in verwijzing naar het afstand houden van elkaar om de verspreiding van de COVID-19-virus.

 

 

Dat bracht Brooks op een idee. 'Laten we gewoon een date maken', zei hij vorige week in de livestream. "Volgende week gaan we er gewoon voor ... gitaar, vocaal. Jullie sturen de setlist in."

De zanger besloot om een livestreame show via Facebook te plannen die maandag gaat plaatsvinden, met een set die ergens tussen de 30 minuten en een uur zal duren, op basis van wat de fans vragen.

"We’ll do our best depending on what the set list is," aldus Garth, adding that both "covers [and] album cuts are on the table."

De live gestream show wordt vandaag uitgezonden om 0:00uur ..het wordt dus een latertje maar zeker de moeite waard

Ga om iets voor twaalven naar  https://www.facebook.com/GarthBrooks/

 

­