woensdag, 15 september 2021 11:44

Garth Brooks komt waarschijnlijk naar Ierland in 2022

Er gaan geruchten dat Garth Brooks volgend jaar naar Ierland komt voor drie concerten.

Dit meldt Virgin Media, de new countryzanger zou in gesprek zijn om in september 2022 drie avonden te spelen. Of zelfs vijf concerten te geven gedurende twee weekenden in Croke Park.

 

Croke Park 2014

In 2014 kondigde Brooks aan dat hij naar Croke Park zou komen om vijf opeenvolgende optredens te spelen, maar uiteindelijk annuleerde hij ze allemaal vanwege een geschil met de planners.

Brooks was aanvankelijk gepland voor slechts twee data, maar beloofde er drie te spelen, toen vier en al snel hadden 400.000 mensen kaartjes voor vijf optredens.

Het probleem was dat hij geen vergunning had om alle vijf te spelen, en gedwongen werd de stekker eruit te trekken, wat leidde tot verontwaardiging onder de fans.

 

 

Zodra er meer bekend over de eventuele concerten in 2022 hoor je het hier...

 

2 reacties

  • Reactielink Chris woensdag, 15 september 2021 17:30 Geplaatst door Chris

    We gaan het meemaken, lijkt mij dat ze het geen tweede keer zullen afblazen. Inmiddels heeft hij heel de US gehad. Daarna zou hij Europa aan doen...

  • Reactielink howdee woensdag, 15 september 2021 16:40 Geplaatst door howdee

    Helaas wederom een groot artiest die niet doet wat de FANS willen, namelijk optreden in hun land ( en voor mij is dat NEDERLAND,, meeste artiesten laten het voor de ruim 2 miljoen fans hier AFWETEN en de organisator met zijn KARTEL vorming, MOJO laat het nu wederom afweten met zijn C2C,, en vele fans moeten maar weer zien hun geld terug te krijgen van al VEEL te dure kaartjes,

Laat een reactie achter
­