woensdag, 19 augustus 2020 07:46

Garth Brooks album “In Pieces” diamant status

Garth Brooks - In Pieces

Het album van Garth Brooks In Pieces uit 1993 is op 14 augustus door de RIAA gecertificeerd voor een verkoop van 10 miljoen exemplaren (Diamond-status).

Garth Brooks heeft nu negen Diamond-gecertificeerde albums: Garth Brooks, No Fences, Ropin ’the Wind, The Chase, The Hits, Sevens, Double Live, The Ultimate Hits en In Pieces.

"Het gekke dat ik probeer ... dat ik in mijn hoofd probeer te verteren is ... Garth Brooks, No Fences, Ropin ', The Chase, In Pieces en The Hits. De eerste zes albums uit onze carrière - jullie hebben Diamond genomen, "Zei Garth op zijn Facebook Live-serie, Inside Studio G, op 17 augustus." Dat is te gek. "

Garth is de enige artiest in welk genre dan ook die negen albums heeft gecertificeerd voor een verkoop van 10 miljoen exemplaren in de Verenigde Staten. De Beatles zijn nummer 2 op de all-time lijst met zes Diamond-gecertificeerde albums.

'Ga je gang, vraag het mij, vraag het mij! Wat is mijn favoriete diamant van de negen diamanten? Ik zal het je nu meteen vertellen, The Chase. Zonder twijfel, ”voegde Garth toe. "Het was gewoon zo liefdevol, zo ... zo vergevingsgezind, zo geduldig, dus‘ al die mooie dingen ’(maar) man, wat werd de vloer ermee schoongeveegd met de recensies en gewoon .... En dat was dus het album dat echt, echt mijn baby is."

 

­