woensdag, 28 oktober 2020 09:05

Gabby Barrett met 'I Hope' op nummer 1

Gabby Barrett staat met 'I Hope' op nummer 1 in de Billboard Hot Country Songs van deze week! (op basis van streaming, verkoop en airplay) .

Voor de 14e week is ze de op een na langste run van een vrouwelijke soloartiest in de geschiedenis van de hitlijst. Alleen Maren Morris '"The Bones" had een langere regeerperiode met 19 weken bovenaan de lijst.

De langste serie in de Hot Country Songs hitlijst is Bebe Rexha’s 'Meant to Be', met Florida Georgia Line, dat in 2017-2018 50 weken op nummer 1 stond.

Goldmine

De song is geschreven door Gabby, Zachary Kale en Jon Nite en staat op Gabby's debuutalbum Goldmine uit 2020. "I Hope" stond in april bovenaan de Billboard Country Airplay hitlijst.

Gabby is genomineerd voor New Artist of the Year bij de komende CMA Awards en"I Hope" is genomineerd voor Single of the Year. Gabby is ook genomineerd voor Favourite Female Artist bij de aanstaande American Music Awards.

Op 23 oktober gaf Gabby haar fans een reden om zich deze feestdagen te verheugen. Namelijk met de release van een nieuwe vertolking van 'The First Noel'.

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­