zondag, 22 november 2020 10:18

Florida Georgia Line Schrijft geschiedenis

Florida Georgia Line hebben iets bereikt dat geen enkele andere countryact ooit eerder heeft gedaan.

Voor het eerst in 62 jaar in de RIAA Gold- en Platinum geschiedenis wonnen ze twee Diamond Single Awards met "Cruise" en "Meant to Be"

“Cruise” is een RIAA 11X PLATINUM single en “Meant to Be” met Bebe Rexha is een RIAA 10X PLATINUM single. Beide zijn officieel gecertificeerde Diamond singles, waarbij "Meant To Be" slechts een van de zes nummers was in de afgelopen vier jaar die de RIAA Diamond status bereikten. Slechts 43 singles hebben de Diamond status bereikt in de geschiedenis van RIAA Gold en Platinum. Sinds ze in 2012 in de country scene verschenen, bedraagt ​​de totale digitale single-awards van FGL met 54 MILJOEN.

Brian Kelley van FGL reageerde op het nieuws over de awards: "Bedankt voor de erkenning en deze rit is een droom die uitkomt. Het is best gek om de cijfers te horen. Het is nogal wild om er in die tijd over na te denken. Gewoon super dankbaar. "

Tyler Hubbard van FGL was ook verrast door de eer: "Het is onwerkelijk en het is fijn om even de tijd te nemen om dat te laten bezinken, en eerlijk gezegd zijn we zo dankbaar. Het is geweldig om te weten dat het verbinding maakt. Als ik die cijfers hoor, is dat wat ik hoor, en ik denk dat dat iets is waar we allemaal trots op kunnen zijn. Bedankt dat u deel uitmaakt van dit team. We zijn er nederig door, we zijn echt buitengewoon gemotiveerd, we zitten allemaal in een geweldige headspace, en we voelen ons echt creatief en dit alles inspireert ons nog meer. "

Terwijl "Cruise" en "Meant To Be" de grote prijswinnaars waren, is  Florida Georgia Line op de hoogte gebracht van nog zeven mijlpaalcertificeringen voor hun muziek. Waaronder Can't Say I Ain't Country (RIAA GOLD-album), "Simple" (RIAA 2X PLATINUM single), "Blessings" (RIAA GOLD single), "Talk You Out of It" (RIAA 2X PLATINUM single), "HOLY" (RIAA 6X PLATINUM single), "This Is How We Roll" (RIAA 6X PLATINUM single) en "I Love My Country" (RIAA GOLD single).

Bekijk hier de videoclip van "Cruise" en "Meant to Be" van Florida Georgia Line

Florida Georgia Line - Cruise

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­