zondag, 03 januari 2021 12:46

Florida Georgia Line komt met nieuwe projecten

Ongeveer een maand geleden kondigde Florida Georgia Line de aankomstdatum aan van hun nieuwe album Life Rolls On.

Door met fans te delen dat het nieuwe project op 12 februari uitkomt, stuurde het duo ook het bericht "Dit jaar was een wilde rit en als er één ding is dat we hebben geleerd, is om je hoofd omhoog te houden. Deze nieuwe muziek vertegenwoordigt echt waar we ons op dit moment in ons leven bevinden en we kunnen niet wachten tot jullie het horen. "

In een nieuwjaarsboodschap kondigden Brian Kelley en Tyler Hubbard aan dat fans nog meer muziek van hen kunnen verwachten.

Ze plaatsten een video van bijna 10 minuten waarin ze uitlegden dat ze niet alleen enthousiast zijn over de release van het nieuwe album en een mogelijke tour in 2021 (afhankelijk van de COVID-omstandigheden), maar ze deelden ook dat ze elk aan hun eigen muzikale projecten hebben gewerkt.

Tyler vertelde: "Weet je, we hebben nooit een video gemaakt voor onze fans ... laten we even met onze fans chatten, laten we ze vertellen over alles wat er gaande is in de wereld van FGL en onze persoonlijke wereld, want er gebeurt veel. We willen ervoor zorgen dat onze waarheid voor jullie bekend is. "

Brian vervolgde: "Dit jaar wat extra tijd hebben, in een pandemisch jaar zijn ... veel onzekerheid en veel extra tijd ... deed veel onderzoek naar mijn ziel en ik nam wat tijd vrij om liedjes te schrijven ... wist niet wat ik was op zoek naar ... een soort van waar ik landde, werd verliefd op mijn gitaar en weer liedjes schrijven, zelfs meer dan ooit. "

Brian legde verder uit dat hij en Tyler de afgelopen jaren gesprekken hebben gehad over de mogelijkheid om hun eigen muziek te maken. Terwijl hij de afgelopen zomer en herfst nieuwe muziek schreef en creëerde, dacht Brian: "Misschien, ik denk dat ik deze zou moeten zingen, en waarschijnlijk een project of een uitlaatklep heb om deze uit te laten komen."

2021 zou dus het muziekjaar van Brian, Tyler EN Florida Georgia Line kunnen worden, aangezien de jongens zeggen dat deze vrijheid om samen en apart muziek te maken hen in staat stelt om elke weg van hun muziekpersoonlijkheid te verkennen, maar het betekent ook niet het einde van hun muzikale samenwerking.

De twee steunen elkaar met deze nieuwe projecten, omdat ze vinden dat de timing goed is, en zoals Brian zegt: "Dit jaar was waanzinnig wild, en ik denk dat er niets belangrijkers is voor ons allebei, en voor iedereen die luistert, om je roeping te eren , eer uw creativiteit als de timing goed is "

Tyler voegde eraan toe: "We hebben deze vrijheid om ons heen gecreëerd, zodat we kunnen doen wat we willen, creatief en muzikaal, dus het is erg leuk."

De twee plaatsten de video in een poging transparant te zijn met hun fans, omdat ze deze opwindende informatie over de nieuwe projecten wilden verspreiden, maar ze wilden ook geen verkeerde informatie rond laten zweven, want dit is NIET het einde van FGL helemaal NIET.

Voor hen is het gewoon de mogelijkheid om ‘eropuit te trekken en een eigen stem te hebben’.

Check het volledige bericht van BK en Tyler, bekijk het hier ...

 Brian Kelley en Tyler Hubbard

 

­