dinsdag, 02 februari 2021 10:55

Faith Hill probeert een TikTok dansje

Meer dan 500.000 mensen hebben onlangs gezien hoe Faith Hill zich bij haar dochter Maggie en vriend Georgiana voegde  en probeerde te dansen op de  R & B hit "Lotus Flower Bomb". In de repost van de video op Instagram, zei Hill's echtgenoot (en Maggies vader) Tim McGraw gekscherend: "These crazy girls around here! @faithhill and Maggie joined by her pal Georgiana.... Fun stuff." De drie vrouwen proberen te dansen maar Hill valt uit het ritme. Dan barst iedereen in lachen uit.

 

Tim McGraw

Als hij niet aan het lachen is met zijn gezin tijdens quarantaine, heeft Tim McGraw het druk. In Augustus bracht hij zijn zestiende studioalbum Here on Earth uit. Drie weken geleden bracht hij 'Undivided' uit, een samenwerking met Tyler Hubbard uit Florida Georgia Line. De nieuwe single viert de eenheid tussen mensen met verschillende standpunten en zal naar verwachting worden uitgebracht op de deluxe versie van Here on Earth. Dit is de tweede samenwerking tussen McGraw en Hubbard na 'May We All' uit 2016.

Onlangs was Tim McGraw te zien met het uitvoeren van de eerder genoemde single met Hubbard tijdens de inauguratiefestiviteiten van Joe Biden.

Wat Hill betreft, ze is qua carrière grotendeels stil geweest sinds The Rest of Our Life, haar duetalbum uit 2017 met McGraw met een hittitel en single 'Speak to a Girl'.

Wat Maggie betreft, heeft de afgestudeerde van Stanford University bijna 30.000 volgers op sociale media tussen Instagram en TikTok. Wanneer ze niet danst, zijn haar interesses klimaatwetenschap en mariene biologie.

 

­