woensdag, 20 oktober 2021 15:05

Eric Church met een wervelende 'trip down memory lane' video voor 'Heart On Fire'

Eric Church met een wervelende 'trip down memory lane' video voor 'Heart On Fire' Eric Church; foto Joe Pugliese

De regerend CMA Entertainer of the Year Eric Church neemt fans mee op een wervelende trip down memory lane met de door Reid Long geregisseerde videoclip voor zijn huidige top 25-en-klimmende single "Heart On Fire". Van Sinners Like Me uit 2006 tot het rauwe volkslied van zijn nieuwste hitproject, Heart & Soul, de must-see video biedt een razendsnelle sizzle reel van Church's met succes gevulde reis tot nu toe, zoals elke clip die eraan herinnert, vloeit op natuurlijke wijze van de ene naar de andere, verbonden door dezelfde rode draad: passie, contemplatie en eerbied voor livemuziek.

De razendsnelle reis door een meer dan decennium aan hits, waaronder 11 nummer 1 nummers op Country Radio en 30 Gold, Platinum en multi-Platinum gecertificeerde singles. Hieronder de volledige muziekvideo.

 

Eric Church - Heart On Fire

 

"Heart On Fire" is de derde single van Church's nieuwste project, het veelgeprezen driedubbele album Heart & Soul. Eric Church, met vijf nominaties bij de komende CMA Awards (inclusief een herhaalde knipoog voor Entertainer of the Year), brengt zowel "Heart On Fire" als de nostalgische hits van vroeger naar fans in de VS en Canada als De Gather Again Tour door gaat tot in 2022. Tickets voor alle data, inclusief de grote finale in het iconische Madison Square Garden in New York City, zijn nu te koop op EricChurch.com. Alle tourdata zullen de lokale locatie- en / of stadsrichtlijnen met betrekking tot COVID-19-voorzorgsmaatregelen afdwingen. Eric Church toert met een volledig gevaccineerde crew.

 

Meer Eric Church

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­