maandag, 15 juni 2020 15:01

Eric Church komt met nieuw materiaal

Eric Church met nieuw materiaal

Eric Church heeft groot nieuws! Zoals altijd deelde hij het met zijn fanclub voordat hij er klaar voor was om het met de wereld te delen.

Maar laten we eerst terugspoelen naar 2015. Tot op de dag dat Eric (zonder voorafgaande kennisgeving / waarschuwing / promotie) een gloednieuw album met de naam Mr. Misunderstood de wereld in stuurde.

Op de dag van de CMA Awards gebeurde het en hij speelde die avond het titelnummer op de show. Eric herinnerde zich dat verhaal toen hij in februari deelnam aan het Country Radio Seminar in Nashville. 'We stellen onze fans altijd op de eerste plaats. De fans hoorden dat als eerste. We hebben het eerst op vinyl voor de fans gemaakt, voordat we het uitbrachten. En er was toen een fan bij een radioshow of een televisieshow... en ze interviewen hem omdat hij Mr. Misunderstood in de post kreeg , 'had Eric met een lach verteld. 'En niemand wist dat het uit zou komen. De fan wist niet goed wat hij moest zeggen. En ze zeiden: 'Wat is er?', Zegt hij, 'Het is het nieuwe album van Eric Church. Misschien heeft hij het me gewoon gestuurd. '' '

In het afgelopen weekend terwijl Eric nog in lockdown is, deed Eric dus iets soortgelijks door met zijn fanclubleden een video te delen met een bericht over zijn volgende nummer, en zijn hoop dat hij binnenkort in het echte leven bij zijn fans kan zijn.

“Hey guys. Hope everybody’s okay. It’s been kind of a weird time.

But I wanted you guys to hear from me first that a new single is about to hit the world, about to hit country radio, and it’s going to be the tip of the spear for what’s coming after. And it’s a big spear. I believe it’s the best we’ve ever been in our career. Don’t have a reason for that. Just, creativity took over. And I’m as proud of this music — that’ll involve different forms — than I’ve ever been.

And I cannot wait until we can all get together and I can play it. And you can sing it. And we can have that camaraderie, we can have that communion. Because I miss that, and I think everybody misses that. It’s coming, and when it gets here, it’s gonna be a sonofabitch.

Hope to see you guys on the road.”

 

 

Hieronder Eric met een eerbetoon aan John Prine

 

­