donderdag, 26 november 2020 11:16

Eric Church is dankbaar in dit bizarre jaar gegroeid te zijn

Muzikaal gezien heeft Eric Church veel om dankbaar voor te zijn in 2020.

Waaronder het winnen van zijn eerste CMA Entertainer of the Year Award, het scoren van een nummer 1 single met Luke Combs ("Does to Me"). En het behalen van een Grammy-nominatie voor Best Country Solo-uitvoering  met ('Stick That in Your Country Song').

Tijdens deze Thanksgiving in een jaar dat op zijn kop is gezet door de aanhoudende pandemie, zei Eric dankbaar te zijn dat hij veel quality time heeft kunnen doorbrengen met zijn vrouw en twee zonen.

"Weet je, dit is een geweldig jaar geweest, en een ding waar ik het meest dankbaar voor ben, is mijn familie, hun gezondheid", zegt Eric. "We zijn allemaal, denk ik, tijdens deze periode dichter bij elkaar gekomen. Ik ben gewoon dankbaar dat ik bij mijn familie ben geweest en dat we allemaal gezond zijn gebleven en dat ik met ze heb kunnen omgaan. "

Eric bracht zijn nieuwe single "Hell of a View" uit op 9 november. Geproduceerd door Eric, Casey Beathard en Monty Criswell. In "Hell of a View" spreekt Eric over het najagen van je dromen met degene van wie je houdt.

Eric Church - Hell of a View

 

 

 

­