donderdag, 11 maart 2021 09:08

Eric Church dropt song “Never Break Heart”

Eric Church dropt song “Never Break Heart” Eric Church foto Reid Long

Eric Church heeft de studioversie van zijn nummer "Never Break Heart" van zijn aanstaande Heart-album uitgebracht. Een dag nadat hij de clip voor zijn Church Choir in première had gebracht.

 

 

Albums Heart & Soul

Eric schreef dit nummer, en nog veel meer songs op voor zijn collectie met drie albums "Heart & Soul". Afgelopen januari, namen hij, zijn band en co-schrijvers een restaurant over en settelde ergens in de bergen van North Carolina om aan het album te werken.

De regerende CMA Entertainer of the Year brengt volgende maand drie verschillende albums uit. Het Heart-album komt op 16 april uit. In overeenstemming met zijn jarenlange toewijding om fans op de eerste plaats te zetten, creëerde Church het middelste album &, specifiek voor het Church Choir, en zal het exclusief beschikbaar stellen voor die fans en alleen als vinylplaat op dinsdag 20 april. De trilogie wordt afgerond met Soul, overal verkrijgbaar op 23 april.

De inwoner van North Carolina is genomineerd voor drie ACM Awards, waaronder Entertainer of the Year en Male Vocalist of the Year, naast Music Event of the Year met Luke Combs voor 'Does to Me'. Hij is ook genomineerd voor de komende GRAMMY Awards en verdiende een knipoog voor Best Country Solo Performance met 'Stick That In Your Country Song'.

 

­