donderdag, 06 juli 2017 09:11

Elton John groot fan van Maren Morris

Maren en Elton

 

Maren Morris miste bijna het telefoontje van haar leven maar gelukkig voor haar was de beroemde beller volhoudend.Maren Morris miste bijna het telefoontje van haar leven maar gelukkig voor haar was de beroemde beller volhoudend.

 

In een recent interview onthult Maren dat niemand minder dan Sir Elton John een grote fan van haar is en dat hij onlangs haar heeft gebeld om het haar te vertellen.Maren liet weten dat ze haar telefoon checkte en zag dat ze twee gemiste oproepen had van een nummer uit zuid London. Ze vond het vreemd en toen hoorde ze van haar manager dat Elton John haar probeert te bereiken.

 

I was like, ‘What do I do? Do I call him?'” herinnert Maren zich. “And he called me a third time, and, thank God, I answered.

 

Morris zegt dat Elton heel aardig was en dat hij haar vertelde hoe hij onder de indruk is van haar muziek en dat hij haar debuut album Hero op vinyl heeft.

 

I’m a huge fan of what you’re doing. And I have your record on vinyl; someone sent it to me,'” . “‘And I just I love what you’re doing. And I hope that we get to meet in the future soon.'” 

 

Morris heeft helaas geen getuige van de telefoontje. Ze probeerde naar buiten te gaan waar haar vriend was maar voordat ze daar aankwam was het gesprek over.

 

He’s like, ‘Cool. Cheers. Bye'” zegt Maren “And I was like, ‘Crap. No one — no one witnessed this.

 

Morris tourt momenteel samen met Sam Hunt op zijn 15 in a 30 Tour Later dit jaar slaat ze met haar eigen Hero Tour. Morris heeft op dit moment twee songs in de hitlijsten staan  “I Could Use a Love Song” en  “Craving You” haar duet met Thomas Rhett.

 

14 Maart stond Maren Morris in de Melkweg te Amsterdam

 

­