zondag, 23 oktober 2022 11:20

Elle King met 'Try Jesus', hilarische nieuwe song en muziekvideo

Elle King,, de viervoudig Grammy-genomineerde zangeres, drukt haar vrolijke persoonlijkheid uit in haar nieuwste release, "Try Jesus" en de bijbehorende muziekvideo.

Dit nummer is geschreven door Elle King samen met Ashley Gorley, Ben Johnson, Casey Cathleen Smith en Geoffrey Warburton. De zangeres twijfelt aan haar keuzes in relaties. Omdat ze zich onvervuld voelt, besluit ze "Jezus te proberen" en "te kijken waar het allemaal om draait".

“‘Probeer Jezus’ kwam op een moment dat ik probeerde mijn leven over te geven aan iets groters – en je kunt het voelen,” vertelde King in een recente release.

De muziekvideo repliceert dezelfde geestige houding vanaf het moment dat King de Dollar Mart Plus binnenstapt. Om genoeg sass en komedie te brengen die past bij de boeiende energie van het nummer, bracht de zangeres wat back-up in van een co-ster van haar favoriete serie.

"The Righteous Gemstones is een van mijn favoriete shows en ik ben dol op en heb een enorm respect voor Edi Patterson die Judy Gemstone speelt", bekende King. “Ze reageerde snel op mijn DM en zei dat ze graag zou samenwerken. Ze bedacht het concept en geloof het of niet, dit is haar regiedebuut! Ze is zo'n pro en bracht deze energie, focus en vreugde naar de set en ik ben zo opgewonden dat deze video eindelijk uit is!”

Toen hij over de creatieve productie sprak, voegde Patterson eraan toe: "Mijn doel met het concept voor deze video en voor de uitvoering ervan was om een ​​idee te hebben dat Elle hielp zich helemaal vrij te voelen om prachtig en enorm grappig te zijn. Spoiler alert - ze is echt heel goed in beide."

Door de hele video heen wordt King geconfronteerd met haar fouten uit het verleden, waaronder de "one in LA" waarvan ze ontdekte dat hij getrouwd was, en de "one in Miami" die "zwoer dat hij anders was".

Tegen het einde verlaat ze de winkel met het gevoel dat ze eindelijk het geluk heeft gevonden waarnaar ze op zoek was.

 

Elle King - Try Jesus

 

"Try Jesus" is een voorproefje van wat fans kunnen verwachten van King's aanstaande album, Come Get Your Wife, dat op 27 januari uitkomt. Volgens een recente release zit dit project "vol met onverharde wegen uit haar jeugd. op het platteland van Ohio (een knipoog naar het openingsnummer van het album), kuilen en bumper-aan-bumper verkeer op de straten in New York en L.A. en een aantal onbekende routes naar Londen en Nashville.”

 

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­