zondag, 28 juni 2020 11:00

Duizenden genieten van Garth Brooks drive-in concert

Garth Brooks drive-in concert

Vanacht was het drive-in concert van Garth Brooks en duizende mensen konden genieten van Garth. Zo ook in het stadje Lincoln in Nebraska. Het centrum in Het Lancaster Event Center was sinds medio maart gesloten, en het evenement Garth Brooks drive-in was dan ook precies was wat de gemeenschap en het personeel nodig hadden.

Het Lancaster Event Center was één van de 300 theaters door Amerika. Het centrum was uitverkocht met 800 auto's met zes personen per auto. Het centrum ontdekte dat ze ongeveer 10 dagen geleden ook mee mochten doen.

"Het is echt belangrijk omdat ons team weer betrokken is en weer betrokken maakt... dit is ons type evenement...  een groot type evenement", zegt Hoyt Kraeger van het Lancaster Event Center, Special Events. 'We hopen dat het goed afloopt. We hebben een manier kunnen bedenken. Het zal ons niet rijk maken, maar we zijn gewoon opgewonden om terug te zijn in de evenementenbusiness.'

Mensen uit Omaha zeiden dat ze Garth Brooks in concert hadden gezien in Lincoln en de kans niet konden laten liggen om hem weer te zien, ook al is het via een scherm.

"Nou, het is geweldig dat hij dit doet, en voor zoveel drive-ins zodat veel mensen het kunnen zien, in plaats van alleen een concert , dit is geweldig", zei Laura Lovan uit Omaha.

Er waren drie manieren om naar het concert te kijken: in een tuinstoel dichter bij de schermen, buiten de auto en vervolgens in de auto. In het evenementencentrum werd sociale afstand een prioriteit. Ze moedigden een afstand van zes voet (1.83 m1) aan en er waren ook gemarkeerde plekken op de grond voor groepen.

Het personeel zegt dat het Garth Brooks-concert de aftrap was van de drive-in-serie van het Lancaster Event Center. Er zal meer informatie worden vrijgegeven over toekomstige concerten.

 

Garth Brooks deelde ook live video's op zijn Facebook pagina

 

 

 

 

­