vrijdag, 28 september 2018 08:46

Drie nummers nieuwe Pistol Annies album beschikbaar!

Door

Pistol Annies

 

Verrassend nieuws van de Pistol Annies! Anderhalve week nadat het sassy trio, bestaande uit Miranda Lambert, Angaleena Presley en Ashley Monroe, op social media aankondigde via postkaarten de eerste hints voor hun nieuwe album bekend te maken, is plotseling veel meer dan enkel een tip van de sluier opgelicht.

Het derde album van de dames zal de titel ‘Interstate Gospel’' gaan dragen en… de eerste drie nummers zijn al te beluisteren! Terwijl het album op 2 november wordt uitgebracht, zijn de muzikale voorproefjes al te vinden op iTunes, Spotify, Apple Music en via Google Play en YouTube.

De titelsong ‘Interstate Gospel’ blijkt een easy-listening uptempo nummer met een knallende tekst met een knipoog, zoals van de Annies kan worden verwacht. In ‘Got my name changed back’ neemt Lonestar Annie, oftewel Miranda Lambert, de lead vocals op zich en zingt in niet mis te verstane bewoordingen over ‘de wijziging van een naam’. Het mag overduidelijk zijn dat dit nummer volledig autobiografisch is en een beste shout-out naar haar ex-man Blake Shelton. “Well I had me an ex that I adored, but he got along good with a couple of whores” windt er geen doekjes om en is misschien toch wel het stiekem langverwachte antwoord op Shelton zijn ‘She got away with words’, alleen dan met nét dat beetje extra sassiness waarin Lambert wordt ondersteund door Holler Annie (Angaleena) en Hippie Annie (Ashley). Het derde pre-released nummer ‘Best years of my life’ is Annie-like iets melancholischer en toont de sterke, maar ook zeer uiteenlopende en herkenbare stemmen van de vrouwen prachtig. Een onverwachte voorproef als deze, kan ons alleen maar laten hopen dat het héél snel 2 november mag zijn!

 

Interstate GospelPistol Annies

 1. “Interstate Prelude”
 2. “Stop Drop and Roll One”
 3. “Best Years of My Life”
 4. “Acres of Turnips”
 5. “When I Was His Wife”
 6. “Cheyenne”
 7. “Got My Name Changed Back”
 8. “Sugar Daddy”
 9. “Leavers Lullaby”
 10. “Milkman”
 11. “Commissary”
 12. “Masterpiece”
 13. “Interstate Gospel”
 14. “This Too Shall Pass”

 

­