donderdag, 11 juni 2020 14:38

Drew Green met nieuwe song en platencontract

Drew Green Little More Be Alright

Drew Green groene heeft getekend bij het label Villa 40 / Sony Music Nashville

Sony Music Nashville en Villa 40 hebben de ondertekening aangekondigd. Drew is de tweede artiest die een platencontract tekent als onderdeel van een exclusieve, langdurige joint venture overeenkomst tussen Sony Music Nashville en de nieuwe opdruk Villa 40, mede opgericht door leidinggevenden van de muziekindustrie Joe Fisher en Brad Margolis.

“I couldn’t have asked for a better team,” Aldus Drew “It’s been a long journey, but I wouldn’t have it any other way. Over my five years songwriting, I realized it’s all about hard work, and I’m so excited to be surrounded by a group that believes that and believes in me.”

Drew komt uit McMinnville, Tennessee en groeide op net buiten Nashville. Hij was zanger van de Tootsie's Orchid Lounge huisband, en begon met schrijven en op te treden in de stad. Van daaruit werd hij een van de meest productieve songwriters van Music Row en ondertekende hij in november 2018 een overeenkomst met Grammy-winnende Brett James Cornman Music, een samenwerkingsverband met Warner / Chappell Nashville. James is tevens ook de manager van Drew.

In 2019 nam Florida Georgia Line de song 'Colorado' op , dat Drew samen schreef met Hunter Phelps en Michael Hardy, voor hun nummer 1 album Can't Say I Ain't Country. Nu, met een verzameling van meer originele nummers dan de meeste artiesten ooit, staat de zanger klaar om een ​​even vruchtbare solo carrière te lanceren.

Aanstaande vrijdag 11 juni is de debuut song van Drew Green "Little More Be Alright" beschikbaar op alle streamingplatforms en digitale retailers.

 

­