vrijdag, 13 december 2019 07:39

Drake White, hoe gaat het nu met Drake?

Drake White zijn gezondheid geeft rede tot bezorgdheid, deze zomer is hij bijna ingestort. Meer over de huidige toestand van de country ster hier.

De gezondheidsproblemen van de country singer-songwriter Drake White werden in de zomer openbaar gemaakt nadat hij tijdens een show bijna was ingestort.

De 36 jarige werd eerder dit jaar gediagnosticeerd met een arterioveneuze misvorming (AVM) in zijn hersenen. Drake heeft een grote kluwe van slagaders en aders in de rechterachterhoek van zijn hersenen, wat heeft geleid tot een verstoring van de normale bloedstroom.

“It was basically stealing blood from my brain,” vertelde Drake tegen PEOPLE . “The neurologist told me that I should be thankful it was caught in time, because it could have caused a stroke.”

Drake en zijn medische team werken hard om de massa te laten slinken en hij heeft een aantal embolisatieprocedures ondergaan om de bloedstroom naar bloedvaten af ​​te snijden die de problemen veroorzaken. Waarschijnlijk heeft de artiest deze aandoening al sinds zijn geboorte, afgelopen jaar ging het opvallen.

 

 

Drake en zijn vrouw, Alex blijven sterk en hopen dat zijn gezondheid volledig gaat herstellen. Op dit moment blijft hij positief en gebruikt hij muziek om hem te genezen.

“I think about me back on stage, those thoughts are what is healing me,” Aldus Drake. “It kind of is a healing agent of its own. I just continued to push through and make sure I was writing as I was going through this process. It made me feel good and made me feel like my purpose was still there.”

Drake is een graag geziene gast in Nederland, de laatste keer stond hij op het podium tijdens het Country to Country festival

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­