maandag, 05 oktober 2020 11:59

Dolly Parton weer op de cover van Playboy ?

In maart bekende country icoon Dolly Parton dat ze voor haar 75e verjaardag weer graag op de cover van Playboy zou willen staan.

Playboy

Dolly Parton (74) keert mogelijk terug in de Playboy, zo meldt de Daily Mail. De zangeres is in gesprek met blad, dat een speciale uitgave wil maken vanwege de aanstaande verjaardag van Parton. Ze wordt in januari 75 jaar oud.

"Ik ben niet van plan met pensioen te gaan. Ik ben net 74 geworden en ik ben van plan weer op de cover van Playboy magazine te staan. Kijk, ik heb jaren geleden in de Playboy-magazine gestaan en ik dacht dat het geweldig zou zijn als ze ervoor zouden gaan, ik weet niet of ze dat zullen doen ... of ik weer op de cover zou kunnen staan ​​als ik 75 ben. "

Op de vraag of ze dezelfde outfit zou dragen als in 1978, antwoordde ze alleen zoals Dolly dat kan: "Kan zijn! Ik zou het waarschijnlijk weer kunnen gebruiken. Mijn borsten zijn nog steeds hetzelfde."

Veertig jaar geleden stond Dolly Parton ook al schaars gekleed in het wereldberoemde magazine. Een 'terugkeer' lijkt nu dus voor handen. "Ja, ik zou het kunnen doen", zegt Parton, onder meer bekend van haar hit Jolene. Wel benadrukt de zangeres dat de shoot "een goede smaak" moet hebben. Wat ze daar onder verstaat heeft ze niet bekendgemaakt.

En het blijkt dat het plan ook daadwerkelijk op tafel ligt. In een nieuw interview voor de show Scott Mills & Chris Stark op Radio 5 Live zei Dolly dat ze met Playboy had gesproken over haar terugkeer in het tijdschrift.

"Ja, ik zou het gewoon kunnen doen, als ik het met goede smaak kan doen en zij het willen ... doen we het samen met een heel goed interview binnenin. Dus ja, het is mogelijk. We hebben erover gesproken, laten we het zo zeggen. "

Eerder dit jaar zei Dolly Parton dat haar borsten nog steeds niet zouden misstaan in een 'bunny-outfit'. Ook vertelde ze toen dat ze haar boezem heeft verzekerd voor 600.000 dollar.

Dolly wordt op 19 januari volgend jaar 75 en was oorspronkelijk het covermodel van het blad in 1978.

 

 

­