donderdag, 05 november 2020 14:10

Dolly Parton met Dolly: The Ultimate Collection

Hier is een Throwback Thursday die je leuk gaat vinden! Dolly Parton zingt "Amazing Grace" met Glen Campbell die ook de doedelzak speelt!

De zelden vertoonde uitvoering, uit een aflevering uit 1988 uit haar serie  Dolly, maakt deel uit van een nieuwe boxset getiteld Dolly: The Ultimate Collection. De collectie bevat 19 dvd's met 35 uur aan beeldmateriaal.

De collectie is uitgebracht door Time Life en is de meest uitgebreide kijk op het leven en de carrière van Dolly op camera. Het project omvat 22 afleveringen van Dolly, zeven afleveringen van The Porter Wagoner Show, een kerstdisc en talloze tv-segmenten die sinds de uitzending niet meer zijn gezien.

"Het is een geweldige reis geweest en je zult enkele van mijn meest waardevolle hoogtepunten hier in deze collectie vinden", Aldus Dolly. “Dank aan de geweldige mensen van Time Life voor het samenstellen van dit alles. Wat een heerlijke trip down memory lane ... alleen al de kapsels en outfits zijn de moeite van het bekijken waard en het verbaast me dat er nog steeds rhinestones op deze wereld zijn! Ik hoop dat je net zoveel van deze momenten geniet als ik. "

Dolly: The Ultimate Collection

 

­