dinsdag, 04 juli 2017 06:35

Dixie Chick Natalie Maines gaat scheiden

Image may contain: 2 people, people smiling

 

Leadzangeres Natalie Maines van countryband Dixie Chicks wil scheiden van haar man, acteur Adrian Pasdar. Het stel was 17 jaar lang getrouwd en heeft samen twee kinderen. Volgens People wil de 42-jarige zangeres de gezamenlijke voogdij over de kinderen.eadzangeres Natalie Maines van countryband Dixie Chicks wil scheiden van haar man, acteur Adrian Pasdar. Het stel was 17 jaar lang getrouwd en heeft samen twee kinderen. Volgens People wil de 42-jarige zangeres de gezamenlijke voogdij over de kinderen.
„Het is een privézaak”, zei een woordvoerder van de zangeres die verder geen informatie wilde geven over de scheiding. De vertegenwoordiger van de 52-jarige Heroes-acteur Pasdar wilde niet reageren. Een ingewijde liet weten dat het stel op een vriendschappelijke manier uit elkaar gaat.

 

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing and shoes

 

 

Maines en Pasdar ontmoetten elkaar in 1999 tijdens het huwelijk van Dixie Chick-bandlid Emily Strayer. Een jaar later trouwden ze met elkaar in Las Vegas. Ze hebben twee zoons, de 16-jarige Jackson Slade en de 13-jarige Beckett Finn.

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­