woensdag, 30 juni 2021 14:50

Dierks Bentley met zijn 20e nummer 1 single 'Gone'

Dierks Bentley heeft zijn 20e nummer 1 hit gescoord! 

"Ik kan echt niet geloven dat ik 20 No. Ones heb gescoord," zei hij. "Ik herinner me nog de bar waar ik in Texas speelde toen ik erachter kwam dat 'What Was I Thinking' mijn eerste nummer één zou worden. Het is een geweldig gevoel dat alleen maar beter wordt met elk nummer dat naar de top gaat. Ik ben zo dankbaar voor Country radio voor alle steun die ze me vanaf het begin hebben gegeven ... het was een geweldige rit.

Geschreven door Nicolle Galyon, Ben Johnson en Niko Moon en geproduceerd door David Garcia, zegt Dierks dat hij nog steeds het gevoel heeft dat het gisteren was toen hij zijn eerste hit scoorde met "What Was I Thinkin'."

"Het is alsof wanneer ik op het podium loop, ik me net datzelfde kind voel dat dat lied zong", zegt hij. “In sommige opzichten is er niets veranderd, en in de meeste opzichten is alles veranderd. Het is moeilijk te geloven dat het 20 singles zijn geweest.”

 

 

 

LIjst met nummer 1 singles:

“What Was I Thinkin’”
“Come A Little Closer”
“Settle For A Slow Down”
“Every Mile A Memory”
“Free And Easy”
“Feel That Fire”
“Sideways”
“Am I The Only One”
“Home”
“5-1-5-0”
“I Hold On”
“Drunk On A Plane”
“Say You Do”
“Somewhere On A Beach”
“Black”
“Different For Girls”
“Burning Man”
“Woman, Amen”
“Living”
“Gone”

 

Fans kunnen Dierks deze zomer op de weg zien op de grootste festivals van de zomer, voorafgaand aan zijn aanstaande 2021 BEERS ON ME TOUR met speciale gasten Riley Green en Parker McCollum, die op 13 augustus worden gelanceerd in Salt Lake City, het USANA-amfitheater van de UT. De tocht zal het heel Amerika doorkruisen en stopt in Buena Vista, CO tijdens Labor Day Weekend (3-5 september) voor zijn derde jaarlijkse Seven Peaks Music Festival met een gestapelde line-up waaronder Keith Urban. Het weekend zullen optredens omvatten van Kip Moore, Old Crow Medicine Show, Randy Houser, Hot Country Knights, Clay Walker, Travis Denning, Ingrid Andress, Molly Tuttle, Mark Chesnutt, Caitlyn Smith, Hailey Whitters, Pam Tillis, Callista Clark, Jackson Dean , Ray Fulcher, Willie Jones, Caroline Jones, Rapidgrass, Reyna Roberts, Payton Smith en Aydamn. Tickets zijn verkrijgbaar voor zowel de BEERS ON ME TOUR als het SEVEN PEAKS MUSIC FESTIVAL op Dierks.com.

­