donderdag, 23 juli 2020 09:48

DeMarcus Family Rules - Netflix reality-serie

DeMarcus Family Rules

Jay DeMarcus van de Rascal Flatts en zijn gezin spelen de hoofdrol in een nieuwe Netflix reality-serie, DeMarcus Family Rules.

 

 

De serie wordt gelanceerd op Netflix op 19 augustus. Zoals de naam al aangeeft, draait de show om Jay en zijn vrouw Allison Alderson DeMarcus een voormalige Miss Tennessee en hun twee kinderen: dochter Madeline, 9 en zoon Dylan, 8. Het eerste seizoen van de serie start ook bij ons op 19 augustus.

Jay maakte het nieuws bekend via Twitter en zei: "Nou... we hebben groot nieuws. We hebben een nieuwe show op @Netflix! #DeMarcusFamilyRules gaat woensdag 19 augustus in première en het is een kijkje achter de schermen, ongefilterde blik op ons gekke leven. @AllisonDeMarcus, Madeline, Dylan en ik kunnen niet wachten om het met je te delen. "

Door de COVID-19 pandemie dit jaar moesten de Rascal Flatts hun 'Farewell Tour abrupt eindigen, het trio heeft op 31 juli een nieuwe EP How They Remember You met zeven nummers uitgebracht. De EP bevat zes gloednieuwe nummers, evenals een vertolking van Kenny Rogers '' Through the Years '. 

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­