vrijdag, 12 oktober 2018 13:55

Debuut Album Toby Keith opnieuw uitgebracht

Toby Keith Should’ve Been A Cowboy

Het debuut album van Toby Keith, waar het voor Toby in 1993 allemaal mee begon, wordt 25 jaar later op 30 november opnieuw uitgebracht met als titel Should’ve Been A Cowboy. Alle analoge opnames zijn geremastered, er staan notes op van Toby en 3 zeldzame tracks uit Toby’s archief welke zijn toegevoegd.



1. Should’ve Been A Cowboy
2. He Ain’t Worth Missing
3. Under The Fall
4. Some Kinda Good Kinda Hold On Me
5. Wish I Didn’t Know
6. Ain’t No Thang
7. Valentine
8. A Little Less Talk And A Lot More Action
9. Mama Come Quick
10. Close But No Guitar
11. Tossin’ And Turnin’
12. I’ll Still Call You Baby
13. Daddy Mac


{media id=705,layout=blog}