woensdag, 05 oktober 2016 21:23

De tweede helft van The Ranch 7 oktober op Netflix

The Ranch Netflix

 

De tweede helft van het eerste seizoen van The Ranch gaat weer door op 7 oktober op Netflix

 

Netflix lijkt zijn ideale sitcom te hebben gevonden en The Ranch keert dan ook terug. De eerste tien afleveringen van de komedie met Ashton Kutcher en Danny Masterson in de hoofdrol zijn te zien op Netflix. Kutcher heeft bekend gemaakt dat er een tweede seizoen zal komen, dat deed hij via Twitter met een speciale videoboodschap.

 

Dat wil dus gelijk betekenen dat er nog zeker zo’n dertig afleveringen van de Netflix Original-serie zullen verschijnen. Momenteel is alleen het eerste deel van seizoen 1 verschenen, de volgende tien episodes gaan 7 oktober van start. En in 2017 komen er dus nog veel meer afleveringen in het tweede seizoen.

 

Kutcher en Masterson werkten al samen in That 70’s Show. Nu zijn de twee elkaars broers. Colt Bennett (Kutcher) keert na vijftien jaar terug op de boerderij van zijn familie. Hij is een uiteindelijk mislukte quarterback en besluit nu toch maar in het kleine dorp te blijven. Zijn broer Rooster (Masterson) heeft vader Beau (Elliott) altijd geholpen. Elliott is een typisch norse boer, die maar weinig goed vindt dat zijn zonen doen. Ondertussen maken Rooster en Colt daar waar mogelijk elkaar het leven zuur.

 

Naast werken op The Ranch zitten ze aan de bar. Moeder Maggie (Debra Winger) heeft namelijk een café en ondanks dat ze niet gescheiden is van Elliott woont ze wel alleen achter het café in een camper. Colt is dan wel mislukt in de grote mensenwereld als quarterback. In het dorp is hij nog altijd de held. Hij heeft de college namelijk aan de titel van de Staat geholpen. Eenmaal terug komt hij zijn jeugdliefde Heather tegen, maar die is uiteraard bezet. Colt papt zelf aan met de veel jongere Abby, maar als Rooster zich daar ook nog mee gaat bemoeien wordt het zowat met de minuut hilarischer.

 

The Ranch gaat weer door op 7 oktober op Netflix

 

­