vrijdag, 30 juli 2021 11:23

De CMA Summer Jam Special in September op de TV

Nadat de grootste sterren van countrymuziek op 27 en 28 juli het podium betrden in Nashville's openlucht Ascend Amphitheatre voor twee avonden muziek, heeft de Country Music Association aangekondigd dat het evenement, genaamd CMA Summer Jam, zal worden uitgezonden  op 2 september als een speciale uitzending van drie uur op de zender ABC. Naast de uitvoeringen van Ascend Amphitheatre, bevat de special ook uitvoeringen die zijn gefilmd op meerdere andere locaties in het centrum van Nashville.

Artiesten die tijdens de special te zien zullen zijn, zijn onder meer Jimmie Allen, Gabby Barrett, Dierks Bentley, BRELAND, Brothers Osborne, Luke Bryan, Eric Church, Luke Combs, Florida Georgia Line, Mickey Guyton, HARDY, Miranda Lambert, Carly Pearce, Thomas Rhett, Darius Rucker, Blake Shelton, Gwen Stefani, Cole Swindell, Carrie Underwood, Lainey Wilson en Dwight Yoakam. Bryan, Combs, Lambert, Rhett, Shelton en Underwood waren de headliners tijdens de twee avonden vol optredens.

 

 

Tijdens de show van dinsdagavond duette Shelton met vrouw Gwen Stefani en bracht Carly Pearce op het podium voor haar nieuwste single, "Next Girl", terwijl Bryan Wilson zijn song "Things A Man Oughta Know" uitvoerde. Bryan werkte ook samen met Swindell aan zijn recente nummer 1, 'Single Saturday Night'. Underwood stond het podium af aan Mickey Guyton, die een niet-uitgebracht nummer met de titel "All American" uitvoerde, voordat zij het podium deelde met Yoakam, het duo dat duette op Yoakam's hits "A Thousand Miles From Nowhere" en "Guitars, Cadillacs".

Woensdagavond begon met Miranda Lambert, die Brothers Osborne hun hit "Ain't My Fault" liet uitvoeren voordat Bentley arriveerde met zijn nieuwste single, "Gone", en alle vier de artiesten een cover speelden van "Midnight Rider" van de Allman Brothers Band. Thomas Rhett werkte samen met zijn vrienden Florida Georgia Line voor "Round Here" van het duo en bracht zijn toekomstige tourgenoot Barrett naar voren, die haar huidige single "The Good Ones" uitvoerde met echtgenoot Cade Foehner aan haar zijde op gitaar. Het evenement van twee nachten werd afgesloten door Combs, die het podium overdroeg aan Allen voor zijn door Brad Paisley ondersteunde single "Freedom Was a Highway."

Optredens van andere locaties waren onder meer Bentley met BRELAND en HARDY die hun nieuwe nummer "Beers on Me" deelden van Bentley's Whiskey Row-bar op Broadway, een optreden van de kerk op de John Seigenthaler Pedestrian Bridge met uitzicht op de Cumberland River en Rucker op het buitenpodium van de stad. CMA Summer Jam wordt uitgezonden op donderdag 2 september op ABC.

 

Lees ook...

­