vrijdag, 22 januari 2021 09:25

Darius Rucker nodigt Lady A uit om de nieuwste Opry leden te worden!

De leden van Lady A waren verrast met een uitnodiging van hun oude vriend en Grand Ole Opry-lid, Darius Rucker, om zich bij de Grand Ole Opry aan te sluiten.

De speciale uitnodiging werd op donderdag (21 januari) bezorgd terwijl het GRAMMY-winnende trio hun optreden filmde voor de aankomende NBC primetime special, Grand Ole Opry: 95 Years of Country Music.

Rucker nodigde Hillary Scott, Charles Kelley en Dave Haywood uit om lid te worden en onthulde dat hun lidmaatschap per direct ingaat. Bekijk hieronder het emotionele moment.

Terwijl hij het trio voor hun optreden introduceerde, zei Rucker: “Wat kun je zeggen over drie vrienden van je die samen een van de grootste groepen in de geschiedenis van de countrymuziek zijn geworden? Nou, hoe zit dit? Dit trio bestaat uit multi-platina supersterren, zevenvoudig Grammy Award-winnaars en zevenvoudig CMA Award-winnaars. En ik voel me zo vereerd om hier in het Opry House te staan en ik hoop dat ze de uitnodiging accepteren die ik ze vanavond kan aanbieden. Dus, wat zegt u, Lady A? Zou je lid willen worden van de Opry? "

"Dit is de beste verrassing die we ooit kunnen vragen," zei een emotionele Scott. "Ik kom hier al sinds ik een klein meisje was, dus het is een understatement om te zeggen dat we vereerd zijn. We zijn zo echt dankbaar dat we officieel deel uitmaken van deze geweldige familie. "

 

Grand Ole Opry: 95 Years of Country Music

Het emotionele moment, evenals Lady A's eerste optreden als Opry-leden, wordt uitgezonden tijdens Grand Ole Opry: 95 Years of Country Music. Collega Opry-leden Brad Paisley en Blake Shelton zijn uitgenodigd om de twee uur durende special te hosten, die op zondag 14 februari wordt uitgezonden.

Grand Ole Opry: 95 Years of Country Music belooft een onvergetelijke muziekavond te worden met optredens van enkele van de grootste sterren van countrymuziek die hun eigen hits uitvoeren, maar ook klassiekers die oorspronkelijk zijn opgenomen door enkele van de beroemdste leden van de Grand Ole Opry. De show zal ook archiefmateriaal en interviews bevatten, evenals uitvoeringen en optredens van countryartiesten gedurende hun hele carrière.

Aanvullende details over de show worden de komende weken bekendgemaakt.

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­