vrijdag, 12 maart 2021 18:03

Darius Rucker met nieuwe song van aankomende album

Darius Rucker met nieuwe song van aankomende album Darius Rucker; foto David McClister

Darius Rucker komt met een nieuwe single van zijn aankomende album.

Vers na zijn feel-good topper "Beers And Sunshine", zijn 10e nummer 1 op Country radio, is Darius Rucker terug met meer nieuwe muziek van een aankomend album dat momenteel in de maak is. "My Masterpiece", dat op maandag 22 maart van invloed zal zijn op Country Radio, is nu overal beschikbaar.

Geschreven door Rucker samen met Josh Osborne, J.T. Harding en Ross Copperman, hetzelfde viertal achter de recente nummer 1-hit, biedt het nieuwe nummer een wuivende melodie en songteksten die ware liefde boven al het andere prijzen:

       I never had a silver spoon
         I didn’t grow up in a castle
         I never walked on the moon
         I’ll never paint a Sistine Chapel
         I can’t play piano like Ray Charles
         But baby when my life is through
         I hope they say my masterpiece is loving you

"Een van de meest gestelde vragen die vorig jaar werd gesteld, was of ik tijdens quarantaine een nieuwe hobby had opgepikt", deelt de drievoudige GRAMMY-winnaar. 'Ik antwoordde altijd dat ik piano probeerde te leren, en iemand vroeg of ik al goed was. J.T. Harding hoorde mijn reactie in dat interview - ‘Ik kan geen piano spelen zoals Ray Charles’ - en wist dat we een nummer rond die lijn moesten schrijven. ''

Ondanks het ongebruikelijke jaar waarin downtime mogelijk was om nieuwe vaardigheden te verwerven, gaf Rucker nog steeds prioriteit aan teruggeven - een inspanning die door Southern Living werd erkend omdat ze hem 'Southerner of the Year' noemden in de jaarlijkse 'South’s Best'-uitgave op 19 maart.

"Dit is de moeilijkste tijd die we in de geschiedenis van ons land hebben meegemaakt", vertelde Rucker aan het tijdschrift. “Zelfs als het goed gaat, is het verbazingwekkend hoeveel mensen hulp kunnen gebruiken. Of je nu een liefdadigheidsinstelling, een weeshuis of een ziekenhuis steunt, het lijkt de dagen op te vrolijken en mensen een beter gevoel te geven - en is dat niet wat je zou moeten doen? "

Darius Rucker - My Masterpiece

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­