dinsdag, 05 december 2023 09:57

Darius Rucker geëerd met een ster op de Hollywood Walk of Fame

Darius Rucker wordt geëerd met een ster op de Hollywood Walk of Fame Darius Rucker wordt geëerd met een ster op de Hollywood Walk of Fame Imagery By Oscar/HCC

Drievoudig GRAMMY Award-winnaar Darius Rucker werd op 4 december 2023 geëerd met een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Na te zijn geïntroduceerd door de voormalige voorzitter/CEO van Universal Music Group Nashville, Mike Dungan, vertelde Rucker: “Dit zijn dingen waar je niet eens van droomt als je uit South Carolina komt… het enige wat ik ooit wilde was zanger worden, ik kon nooit dromen dat dit ook echt zou gebeuren”

"Meestal ga je van plaat naar plaat of van tour naar tour, en als dit gebeurt, ga je zitten en nadenken over de hele zaak", deelde Rucker met Variety terwijl hij nadacht voordat hij de Hollywood Walk of Fame-onderscheiding ontving. “Je denkt aan het begin van de band, in een studentenhuis aan de Universiteit van South Carolina, en aan al het harde werk, zeven jaar spelen voordat je een platencontract kreeg. Je denkt erover om naar Nashville te gaan en te horen te krijgen dat het nooit zou werken. Je denkt aan de eerste nummer 1 die je ooit hebt gehad.

“You think about all that stuff, and you have to believe in fate, because one step to the left or one step to the right, and I’m not here talking to you. So you just thank God everything happened the way it did.”

Geprezen door People omdat hij 'zijn nederige wortels nooit in de achterhoede heeft gelaten', bracht Rucker onlangs zijn nieuwste album Carolyn's Boy uit, een eerbetoon aan zijn overleden moeder, een vrouw die hij viert als de enige reden voor 'wie ik ben, hoe ik ben'. , wat ben ik."

24 April 2024 staat Darius op de Bühne van de Paradiso Amsterdam check de AGENDA

 

 

­